Trailer voor Savage Salvation met Robert De Niro, John Malkovich

De eerste officiële trailer voor de aankomende film Savage Salvation is uitgebracht, waarin een gevecht om wraak wordt belicht in een stad vol met drugsdealende groepen.

De film heeft een cast bestaande uit Jack Hutson, Robert De Niro, John Malkovich en rapper Quavo. Bekijk hieronder de officiële Savage Salvation trailer.

Savage Salvation

Sheriff Church (Robert De Niro) en rechercheur Zeppelin streven ernaar de vrede te bewaren in hun ruige stad, waar de enige twee interesses van de inwoners de kerk of drugs zijn. De pas verloofde Shelby John (Jack Huston) en Ruby Red willen een nieuwe start. Ze besluiten samen een gezin te stichten en clean te worden, met de steun van Peter, Ruby’s zwager (John Malkovich). Shelby ontdekt zijn geliefde Ruby echter dood op hun veranda voordat zij haar laatste wens heeft kunnen vervullen: gedoopt worden in de rivier en weggespoeld worden van haar zonden uit het verleden. Vervuld van vurige woede begint Shelby aan een wraakzuchtige moordpartij om al het onrecht dat Ruby is aangedaan door elke schakel in de drugshandel recht te zetten.

De film heeft een cast bestaande uit Jack Hutson, Robert De Niro, John Malkovich en rapper Quavo. Savage Salvation wordt geregisseerd door Randall Emmett op basis van een script geschreven door Adam Taylor Barker en Chris Sivertson.

Savage Salvation staat gepland voor release op 2 december 2022 en zal beschikbaar zijn via on-demand.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter