Trailer voor sci-fi thriller serie The Peripheral

Prime Video presenteert de officiële teaser trailer voor de aankomende sci-fi dramaserie The Peripheral, met in de hoofdrollen Chloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy, en Austin Rising.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van William Gibson. De eerste aflevering gaat exclusief op Prime Video in première op 21 oktober, met wekelijks een nieuwe aflevering op vrijdag tot 9 december 2022.

The Peripheral

The Peripheral

The Peripheral draait om Flynne Fisher (Moretz), een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.

The Peripheral wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros Television, in samenwerking met Kilter Films. Executive producers voor The Peripheral zijn bedenker en showrunner Scott B. Smith (A Simple Plan), regisseur Vincenzo Natali (In the Tall Grass), Greg Plageman (Person of Interest), Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld), Athena Wickham (Westworld), en Steven Hoban (In the Tall Grass).

The Peripheral is vanaf 21 oktober te zien op Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter