Trailer voor Secret Headquarters met Owen Wilson

Paramount+ heeft een officiële trailer vrijgegeven voor Secret Headquarters, de aankomende superheldenkomedie met Owen Wilson (Loki) en Walker Scobell (Percy Jackson and the Olympians). De film is vanaf 5 augustus beschikbaar voor streaming.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Charlie terwijl hij en zijn vrienden ontdekken dat er een hightech superhelden lair onder het huis van zijn vader is. Nadat hij een van de gadgets heeft gebruikt, wordt een groep schurken gewaarschuwd, waardoor ze van plan zijn de geavanceerde wapens van zijn vader te stelen.

Secret Headquarters

Secret Headquarters

Secret Headquarters wordt beschreven als een high-concept actiefilm voor het hele gezin, waarin een kind centraal staat dat het geheime hoofdkwartier van ‘s werelds machtigste superheld onder zijn huis ontdekt. Als het kwaad toeslaat, moet hij met zijn vriendengroep het hoofdkwartier verdedigen.

De film is geregisseerd door Henry Joost en Ariel Schulman, die vooral bekend zijn van het regisseren van de techno-thriller Nerve uit 2016 en de superheldenfilm Project Power. De hoofdrollen worden gespeeld door Owen WilsonWalker Scobell, Jesse Williams, Keith L. Williams, Momona Tamada, Abby James Witherspoon en Michael Peña.

Het scenario is mede geschreven door Joost, Schulman en Josh Koenigsber. Het is gebaseerd op het verhaal van een origineel scenario van Christopher Yost (Thor: Ragnarok). Producenten zijn Jerry Bruckheimer en Chad Oman van Bruckheimer Films, met Orlee-Rose Strauss en Scott Lumpkin als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter