Trailer voor sequel A Dog’s Journey

Universal Pictures heeft de eerste trailer uitgebracht voor A Dog’s Journey, het vervolg op de hit A Dog’s Purpose uit 2017. De film herenigt Dennis Quaid opnieuw met (de stem van) Josh Gad. Bekijk de nieuwe trailer hieronder!

Het publiek wordt uitgenodigd op A Dog’s Journey, het volgende hoofdstuk van de geliefde bestsellerreeks van auteur W. Bruce Cameron. De familiefilm verteld vanuit het perspectief van de hond dient als de langverwachte follow-up van het verhaal over een toegewijde hond die de betekenis van zijn eigen bestaan ​​vindt door de mensen die hij leert lachen en liefhebben.

A Dog’s Journey wordt geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) en opnieuw geproduceerd door Gavin Polone (A Dog’s Purpose, Zombieland). Mancuso regisseert op basis van een scenario door Cameron & Cathryn Michon en Wally Wolodarsky & Maya Forbes, gebaseerd op het boek van Cameron. De film van Amblin Entertainment en Walden Media zal worden gedistribueerd door Universal Pictures. De familiefilm draait vanaf 17 mei 2019 in de bioscoop.