Trailer voor sequel Hollywood Stargirl

Disney Plus heeft de officiële trailer uitgebracht voor Hollywood Stargirl, het aanstaande vervolg op de coming-of-age-dramedy uit 2020, met in de hoofdrol Grace VanderWaal. Vanaf vrijdag 3 juni 2022 is de film te streamen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont het titulaire personage terwijl ze naar Californië verhuist, waar ze Roxanne Martel, gespeeld door Uma Thurman, ontmoet.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Hollywood Stargirl!

Hollywood Stargirl

Hollywood Stargirl wordt geregisseerd door Julia Hart op basis van een scenario dat ze samen met Jordan Horowitz schreef. Met in de hoofdrollen Grace VanderWaal, Judy Greer, Elijah Richardson, Tyrel Jackson Williams, Judd Hirsch en Uma Thurman.

Het vervolg volgt Stargirl’s reis vanuit Mica, Arizona naar een grotere wereld van muziek, dromen en mogelijkheden. Als haar moeder Ana wordt ingehuurd als kostuumontwerper voor een film, verhuizen ze naar L.A., waar Stargirl al snel betrokken raakt bij een eclectisch assortiment personages. Ze omvatten aspirant-filmmakende broers Evan en Terrell; Mr. Mitchell, een van Stargirls buren; en Roxanne Martel, een muzikant die Stargirl bewondert en ontmoet op haar reis.

Hollywood Stargirl wordt geproduceerd door Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman en Jordan Horowitz, met Kristin Hahn, Nathan Kelly en Jerry Spinelli als uitvoerende producenten. Naast de hoofdrol heeft VanderWaal ook een origineel lied geschreven voor de film met de titel “Figure It Out.”

De eerste film was een teder en ongebruikelijk coming-of-age-verhaal, gebaseerd op Jerry Spinelli’s veelgeprezen roman voor jongvolwassenen over een bescheiden middelbare scholier die zich op onverklaarbare wijze aangetrokken voelt tot het vrijgevochten nieuwe meisje, wiens onconventionele manieren veranderen hoe ze zichzelf zien… en hun wereld.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter