Trailer voor serie Dopesick met Michael Keaton en Rosario Dawson

Hulu heeft de trailer vrijgegeven voor hun aanstaande serie getiteld Dopesick, met in de hoofdrollen Michael Keaton en Rosario Dawson. De serie gaat op 13 oktober in première. De Dopesick trailer kun je hieronder bekijken. Het toont een farmaceutisch bedrijf dat artsen bedroog met hun zogenaamde ‘wondermiddel’, wat uiteindelijk leidde tot de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis.

Dopesick serie

De serie neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika’s strijd met opioïdenverslaving, van de bestuurskamers van Big Pharma tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia tot de gangen van de DEA. Helden zullen verschijnen, in een intense en spannende rit om de lafhartige bedrijven achter deze nationale crisis en hun bondgenoten neer te halen.

Geïnspireerd door Beth Macy’s New York Times-bestsellerboek, wordt Dopesick beschreven als een ambitieus, aangrijpend en meeslepend drama dat onderzoekt hoe één bedrijf de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. Het is afkomstig van schrijver Danny Strong en regisseur Barry Levinson.

De miniserie van 8 afleveringen wordt geleid door Michael Keaton. Hij wordt vergezeld door Peter Sarsgaard, Rosario Dawson, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, John Hoogenakker, Kaitlyn Dever, Phillipa Soo en Jake McDorman.

Dopesick is uitvoerend geproduceerd door Keaton, Strong, Levinson, John Goldwyn, Warren Littlefield, Beth Macy en Karen Rosenfelt. De serie is een productie van FOX 21 Television Studios.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter