Trailer voor serie House of the Dragon

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven van de aankomende Game of Thrones prequel serie House of the Dragon, welke in 2022 zal verschijnen. Bekijk de trailer hieronder. De hoofdrollen worden gespeel door Emma D’Arcy als prinses Rhaenyra Targaryen, Matt Smith als prins Daemon Targaryen, Olivia Cooke als Alicent Hightower, Rhys Ifans als Otto Hightower en Steve Toussaint als Lord Corlys Velaryon.

House of the Dragon trailer

De prequel-serie is de Targaryen-dynastie op de absolute top van zijn macht, met meer dan 15 draken onder hun controle. Het rijk van de Targaryens brokkelt langzaam af en hun val begint 193 jaar vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones, wanneer koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw aan traditie door zijn dochter Rhaenyra erfgenaam van de IJzeren Troon te noemen. Maar wanneer Viserys later een zoon verwekt, is iedereen geschokt wanneer Rhaenyra haar status als zijn erfgenaam behoudt, en de zaden van verdeeldheid zaaien wrijving over het rijk.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma D’Arcy, Matt Smith, Olivia Cooke, Rhys IfansSteve Toussaint, Eve Best en Sonoya Mizuno.

George R.R. Martin en Ryan Condal creëerden samen House of the Dragon, die zich zal richten op House Targaryen. Condal zal het eerste seizoen schrijven. De reeks is gebaseerd op het boek van Martin, Fire & Blood; die de opkomst en ondergang van de Targaryens in kaart brengt. Miguel Sapochnik regisseert de pilot en extra afleveringen van de serie. Sapochnik en Condal zullen ook de co-showrunners van de prequel zijn.

Sapochnik, wiens regiecredits zes afleveringen van Game of Thrones omvatten, won de Primetime Emmy en de Directors Guild of America-eer voor Battle of the Bastards, de negende aflevering van seizoen 6. Hij werd in 2019 genomineerd voor een nieuwe Emmy voor het regisseren van The Long Night, de derde aflevering van seizoen 8, en won de Emmy voor beste dramaserie als uitvoerend producent voor het laatste seizoen.

House of the Dragon gaat in première op HBO in 2022.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter