Trailer voor serie Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector

NBC heeft een eerste promo vrijgegeven voor Lincoln Rhyme Hunt for the Bone Collector. Deze geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten voor de nieuwe dramaserie, welke gebaseerd is op de The Bone Collector-romans van Jeffery Deaver. De serie staat gepland om op 10 januari 2020 in première te gaan. Bekijk de video hieronder!

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector volgt het verhaal van een legendarische forensische criminoloog genaamd Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), die ernstig gewond raakte tijdens zijn jacht op de duivelse seriemoordenaar bekend als de Bone Collector. Hij komt weer in actie wanneer de moordenaar opnieuw verschijnt. Lincoln vormt een unieke samenwerking met Amelia Sachs, een jonge agent die hem helpt om op het dodelijke meesterbrein te jagen en tegelijkertijd de meest spraakmakende zaken van de NYPD op zich neemt.

De serie heeft rollen voor Russell Hornsby (Grimm) als Lincoln Rhyme, Arielle Kebbel (Ballers) als Amelia Sachs, Michael Imperioli (The Sopranos) als Rick Sellitto, Courtney Grosbeck als Rae Sachs, Ramses Jimenez als Eric Ortiz, Brooke Lyons als Kate, Tate Ellington als Felix, Jaidon Walls als Camden en Claire Coffee als Danielle.

Seth Gordon (Horrible Bosses) regisseert de pilot. Boyd en Bianculli hebben de serie mede-geschreven en zijn ook uitvoerend producenten. Alon Shtruzman, Peter Traugott en Rachel Kaplan zullen samen met Keshet’s Avi Nir ook de serie produceren.

The Bone Collector werd voor het eerst gepubliceerd in 1997, gevolgd door 10 boek vervolgen. In 1999 werd het boek geadapteerd tot een film, die werd geregisseerd door Phillip Noyce.

VOLG ONS

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste film- en serienieuws? Volg Entertainmenthoek dan op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram