Trailer voor serie Shining Vale met Courteney Cox & Greg Kinnear

Starz heeft de officiële trailer uitgebracht voor Shining Vale, het aankomende horrorkomedie-drama, met in de hoofdrollen Courteney Cox en Greg Kinnear. De reeks moet op 6 maart 2022 verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont een worstelende schrijfster die met haar familie naar een oud huis verhuist om een ​​nieuw leven te beginnen en inspiratie op te doen voor haar boek. Ze zal er echter snel achter komen dat ze niet alleen zijn. Ze ontmoet de geest van een huisvrouw uit de jaren 50 die haar helpt haar volgende grote hit te schrijven.

Shining Vale

Shining Vale is bedacht en geproduceerd door Jeff Astrof (Trial & Error) en Sharon Horgan (Game Night). Met in de hoofdrollen Golden Globe-genomineerde Courteney Cox (Friends), Emmy-winnaar Greg Kinnear (The Stand), Oscar-winnaar Mira Sorvino (Hollywood), Merrin Dungey (The King of Queens), Golden Globe-winnaar Judith Light (Transparent), Gus Birney (Dickinson) en Dylan Gage (PEN15).

De serie is een horrorkomedie over een disfunctioneel gezin dat van de stad naar een klein stadje verhuist waar verschrikkelijke wreedheden hebben plaatsgevonden. Maar niemand lijkt het te merken, behalve Pat, die ervan overtuigd is dat ze depressief of bezeten is – de symptomen blijken precies hetzelfde te zijn. Patricia “Pat” Phelps is een voormalig “wild kind” dat beroemd werd door het schrijven van een ranzige, door drugs en alcohol doordrenkte roman over empowerment van vrouwen (a.k.a. lady-porno).

17 jaar later is Pat clean en nuchter, maar totaal onvervuld. Ze heeft haar tweede roman nog steeds niet geschreven, ze kan zich de laatste keer dat ze seks heeft gehad met haar man niet herinneren, en haar tienerkinderen zijn in het stadium waarin ze je dood willen hebben. Ze was een trouwe echtgenote tot haar enige misstap: ze had een heftige affaire met de jonge klusjesman die langskwam om de gootsteen te repareren terwijl Terry aan het werk was.

In een laatste wanhopige poging om hun huwelijk te redden, verzilveren zij en Terry al hun spaargeld en verhuizen het gezin naar een groot, oud huis in de buitenwijken met een legendarisch verleden.

Shining Vale wordt geproduceerd door Cox, met Clelia Mountford, Aaron Kaplan en Dana Honor als uitvoerend producent. Het is een productie van Warner Bros. Television en Lionsgate Television in samenwerking met Other Shoe Productions, Merman en Kapital Entertainment.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter