Trailer voor serie Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin is een Nederlandse dramaserie van de zender Videoland. Bekijk hieronder de trailer voor de serie.

Soof: Een Nieuw Begin

De serie begint waar de bioscoopfilm Soof 2 eindigde. Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kaspers eigen “mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt al snel dat deze situatie van “living divorced together’ toch leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

De serie is ontwikkeld door Rachel van Bommel, Hanneke Niens en Hans de Wolf. In de hoofdrollen zien we Lies VisschedijkFedja van HuêtDan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Roos Dickmann, Elise Schaap en Barbara Sloesen.

De serie wordt geproduceerd in opdracht van RTL en Videoland. Soof: Een Nieuw Begin wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is ontwikkeld naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2). De scenario’s zijn geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

Soof: Een Nieuw Begin gaat in première op 24 november 2017.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter