Trailer voor serie Star Trek Strange New Worlds

Paramount+ heeft de eerste trailer uitgebracht voor CBS Studios’ nieuwste Star Trek spin-off serie Strange New Worlds, met in de hoofdrollen Anson Mount, Ethan Peck en Rebecca Romijn. De reeks moet op donderdag 5 mei 2022 verschijnen.

De Star Trek: Strange New Worlds trailer, die je hieronder kunt bekijken, belicht de vele sterrenstelsels en ongelooflijke planeten die in de serie zullen worden geïntroduceerd. Het geeft ons ook onze eerste blik op de terugkeer van Mount als Captain Pike.

Star Trek Strange New Worlds

Gebaseerd op de jaren dat kapitein Christopher Pike aan het roer stond van de U.S.S. Enterprise, volgt de serie Captain Pike, Science Officer Spock en Number One in de jaren voordat Captain Kirk aan boord ging van de U.S.S. Enterprise, terwijl ze nieuwe werelden rond de melkweg verkennen.

Star Trek: Strange New Worlds wordt geleid door Anson Mount, Ethan Peck en Rebecca Romijn, die hun respectievelijke rollen als Captain Christopher Pike, Spock en Number One opnieuw spelen. Ze waren eerder te zien in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. Extra cast omvat Jess Bush als verpleegster Christine Chapel, Christina Chong als La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding als Cadet Nyota Uhura, Melissa Navia als luitenant Erica Ortegas en Babs Olusanmokun als Dr. M’Benga.

De eerste aflevering is geschreven door Akiva Goldsmith met een verhaal van Goldsmith, Alex Kurtzman en Jenny Lumet. Eerder scoorde de serie al een vroege verlenging voor het tweede seizoen en is momenteel in productie.

Uitvoerende producenten zijn Henry Alonso Myers, Heather Kadin, Rod Roddenberry en Trevor Roth.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter