Trailer voor serie Thanks a Million met Jennifer Lopez

Quibi heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende reality-dramaserie Thanks a Million, waarin meerdere beroemdheden, waaronder uitvoerend producent Jennifer Lopez (Hustlers), aan liefdadigheid doen bij belangrijke mensen in hun leven. De trailer is hieronder te bekijken.

De serie volgt tien beroemdheden die elk $100.000 weggeven aan een persoon die een diepgaande invloed op hun leven heeft gehad, met het voorbehoud dat ze vervolgens de helft van het geld moeten doorgeven aan iemand die op zijn beurt een impact heeft gehad op hun leven.

Naast Lopez bevat de serie Kevin Hart (Jumanji: The Next Level), Kristen Bell (Frozen II), Nick Jonas (Jumanji: The Next Level), Tracy Morgan (The Last OG), Aaron Rodgers, Yara Shahidi (The Sun Is Also A Star), Gabriel Iglesias (Mr. Iglesias), Anthony Davis en Karlie Kloss.

Tegen het einde van het eerste seizoen van tien afleveringen zal $1 miljoen in handen komen van gewone mensen in een poging de boodschap te verspreiden. Thanks a Million gaat in première als onderdeel van de Quibi-lancering op 6 april naast Murder House Flip, Most Dangerous Game en meer!