Trailer voor serie The Bastard Son & the Devil Himself

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Bastard Son & the Devil Himself, de aankomende serie-adaptatie van Sally Green’s fantasieroman-trilogie Half Bad. De serie is vanaf 28 oktober te streamen.

De video toont Marcus Edge, een tiener die de onwettige zoon is van de gevaarlijkste heks. Vanwege een profetie dat hij voorbestemd is om zijn vader te vermoorden, gaat hij op de vlucht om te ontsnappen aan de heksen die hem proberen te pakken te krijgen.

The Bastard Son & the Devil Himself

The Bastard Son & The Devil Himself is gemaakt en geschreven door Joe Barton (The Lazarus Project, Giri/Haji). Het is een verhaal over de ontembare wil om te overleven en de kansen te trotseren.

De zestienjarige Nathan is de onwettige zoon van ’s werelds gevaarlijkste heks. Uit angst dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden, wordt Nathan gedurende zijn jeugd nauwlettend gevolgd. Terwijl de grenzen tussen ‘goed’ en ‘slecht’ vervagen, zal Nathan – samen met de ondeugende Annalise en de charismatische Gabriel – snel ontdekken wie hij werkelijk is.

Met in de hoofdrollen Jay Lycurgo (Titans, The Batman), Nadia Parkes (Starstruck), Emilien Vekemans (Transferts), Isobel Jesper Jones, Paul Ready (Motherland), David Gyasi (Carnival Row), Kerry Fox (Conversations with Friends), Liz White (Unforgotten), Karen Connell (Vikings), Fehinti Balogun (I May Destroy You), Misia Butler (Kiss Me First) en Roísín Murphy.

The Bastard Son & The Devil Himself pronkt met een geheel nieuwe score, gemaakt door de Britse popgroep Let’s Eat Grandma. Het is uitvoerend geproduceerd door Andy Serkis, Jonathan Cavendish, Joe Barton, Colm McCarthy, Will Tennant en Phil Robertson.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter