Trailer voor serie The Essex Serpent met Claire Danes en Tom Hiddleston

Apple TV+ onthulde de trailer voor de serie The Essex Serpent. Bekijk de trailer hieronder. Het is een nieuwe minireeks met Tom Hiddleston en Claire Danes in de hoofdrollen, waarin ze samen op jacht gaan naar een mythologisch wezen. De serie is gebaseerd op een boek met dezelfde naam dat in 2016 verscheen.

The Essex Serpent

The Essex Serpent

The Essex Serpent speelt zich af in het Victoriaanse Engeland en volgt de Londense weduwe Cora Seaborne (Danes) die naar Essex verhuist om rapporten over een mythische slang te onderzoeken. Ze vormt een verrassende band van wetenschap en scepsis met de plaatselijke predikant (Hiddleston), maar als het noodlot toeslaat, beschuldigen de lokale bevolking haar ervan het schepsel aan te trekken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hiddleston, Claire Danes, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Patrick Walters.

The Essex Serpent is geregisseerd door BAFTA Award-genomineerde Clio Barnard, geschreven door BAFTA Award-genomineerde Anna Symon. Barnard en Symon zijn ook uitvoerend producenten naast Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman en Patrick Walters. De serie is geproduceerd voor Apple TV+ door See-Saw Films. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sarah Perry.

The Essex Serpent is vanaf 13 mei 2022 wekelijks te zien op Apple TV+, dat aftrapt met de eerste twee afleveringen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter