Trailer voor serie The Patient met Steve Carell

FX heeft een officiële trailer vrijgegeven voor de serie The Patient, de aankomende psychologische thriller met in de hoofdrollen Steve Carell (The Office) en Domhnall Gleeson (Harry Potter-films). De video toont een therapeut die gevangen wordt gehouden door een van zijn patiënten die een seriemoordenaar blijkt te zijn. Het drama is vanaf 30 augustus in de VS op Hulu te streamen. In Nederland zal de serie op Disney Plus verschijnen.

The Patient serie

De serie The Patient

The Patient is een psychologische thriller afkomstig van Joel Fields en Joe Weisberg (The Americans). De reeks volgt therapeut Alan Strauss (Steve Carell), die gevangen wordt gehouden door zijn patiënt Sam Fortner (Domhnall Gleeson), die zich openbaart als een seriemoordenaar. Sam heeft een ongebruikelijke therapeutische vraag naar Alan: zijn moordlustige neigingen in bedwang houden. Om te overleven, moet Alan Sams gestoorde geest tot rust brengen en hem ervan weerhouden opnieuw te moorden… maar Sam weigert kritieke onderwerpen te bespreken, zoals zijn moeder Candace (Linda Emond). Alleen in gevangenschap graaft Alan zijn eigen verleden op door herinneringen aan zijn oude therapeut Charlie (David Alan Grier), en worstelt met golven van zijn eigen onderdrukte problemen – de recente dood van zijn vrouw Beth (Laura Niemi), en de pijnlijke vervreemding van zijn religieuze zoon Ezra (Andrew Leeds). In de loop van zijn gevangenschap ontdekt Alan niet alleen hoe diep Sams dwang is, maar ook hoeveel werk hij moet verzetten om de kloof in zijn eigen familie te herstellen. Nu de tijd opraakt, vecht Alan wanhopig om Sam te stoppen voordat Alan medeplichtig wordt aan Sams moorden, of erger nog – zelf een doelwit wordt.

The Patient is geschreven en geproduceerd door Joel Fields en Joe Weisberg. Naast Steve Carell en Domhnall Gleeson zijn er rollen voor Linda Edmond, David Alan Grier, Laura Niemi, Alex Rich en Andrew Leeds.

Uitvoerende producenten zijn Carell, Caroline Moore, Victor Hsu en Chris Long. Het wordt geproduceerd door FX Productions.

De serie The Patient is vanaf 30 augustus te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter