Trailer voor serie The Thing About Pam met Renee Zellweger

NBC heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Blumhouse TV’s true-crime serie The Thing About Pam, waarin de veroordeelde moordenaar Pam Hupp en haar duivelse plannen rond de moord op Betsy Faria centraal staan. De première is gepland op 8 maart.

De Thing About Pam trailer, die je hieronder kunt bekijken, belicht het web van leugens dat Renée Zellweger in de rol van Pam Hupp zal orkestreren om Betsy’s echtgenoot Russ op te laten draaien voor de misdaad.

The Thing About Pam serie trailer

Gebaseerd op de Dateline-aflevering en 2019 podcast, gaat The Thing About Pam in op de moord op Betsy Faria in 2011, een zaak waarin haar man oorspronkelijk werd veroordeeld voor de misdaad, ondanks zijn pleidooi van onschuld. Zijn straf werd later echter ongedaan gemaakt met de opkomst van een andere verdachte in de vorm van Pam Hupp (Zellweger), die in 2019 werd veroordeeld en waarvan werd aangenomen dat zij de dood had georkestreerd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Renée ZellwegerJosh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon, Gideon Adlon, Sean Bridgers, Glenn Fleshler, Suanne Spoke en Mac Brandt.

De serie bestaat uit zes afleveringen en is geschreven en geproduceerd door Jessika Borsiczky (UnReal, House of Lies), die ook als showrunner zal dienen. Uitvoerende producenten zijn Zellweger, Carmella Casinelli, Liz Cole, Jason Blum, Noah Oppenheim, Chris McCumber en Jeremy Gold.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter