Trailer voor serie The Witcher: Blood Origin

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Witcher: Blood Origin. Elk verhaal heeft een begin. Dat van het continent is verloren gegaan in de tijd, maar wordt nu verteld in de serie The Witcher: Blood Origin. Deze nieuwe prequel speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de gebeurtenissen van The Witcher. Ontdek hoe het eerste prototype van een hekser werd gemaakt en welke gebeurtenissen hebben geleid tot de ingrijpende conjunctie der sferen, waardoor de werelden van monsters, mensen en elfen samenkwamen. Kijk The Witcher: Blood Origin in 2022, alleen op Netflix.

The Witcher Blood Origin trailer

De zesdelige gelimiteerde serie speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de gebeurtenissen van de hoofdserie. Het vertelt het verhaal dat verloren is gegaan door de tijd – de creatie van het eerste prototype Witcher. En de gebeurtenissen die leidden tot de cruciale ‘conjunctie van de sferen’, toen de werelden van monsters, mensen en elven samensmolten om één te worden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Yeoh, Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Levy, Huw Novelli, Francesca Mills, Zach Wyatt, Lizzie Annis en Amy Murray.

The Witcher: Blood Origin wordt uitvoerend geproduceerd door Declan de Barra, die ook dienst doet als showrunner. Het wordt geregisseerd door Sarah O’Gorman en Vicky Jodenon. Uitvoerende producenten zijn The Witcher showrunner Lauren Schmidt Hissrich, Jason Brown & Sean Daniel van Hivemind en Tomek Baginski & Jarek Sawko van Platige Films. De Poolse auteur Andrzej Sapkowski zal als creatief adviseur voor de serie dienen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter