Trailer voor Servant seizoen 2

Vanaf 15 januari 2021 is Servant seizoen 2 te zien bij Apple TV+. Vandaag is de trailer verschenen voor het nieuwe seizoen, welke je hieronder kunt bekijken. De psychologische thriller is afkomstig van M. Night Shyamalan. In de hoofdrollen zien we Toby Kebbell (Black Mirror) als Sean Turner, Lauren Ambrose (Six Feet Under) als Dorothy, Nell Tiger Free (Game of Thrones) als Leanne Grayson en Rupert Grint als Julian Pierce.

Servant seizoen 2

De serie Servant is bedacht door Tony Basgallop (Berlin Station). Servant volgt het verhaal van een echtpaar uit Philadelphia in rouw nadat een onuitsprekelijke tragedie een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.

Het tweede seizoen bestaat uit tien afleveringen, die wekelijks door Apple worden vrijgegeven.

De hoofdrollen zijn voor Toby Kebbell, Lauren AmbroseNell Tiger Free en Rupert Grint.

De serie zal 10 afleveringen bevatten en Shyamalan zal de eerste aflevering regisseren. Blinding Edge Pictures zal de serie produceren, met Shyamalan en Ashwin Rajan als de uitvoerende producenten. Jason Blumenthal, Todd Black en Steve Tisch van Escape Artists zullen ook de serie produceren naast Taylor Latham, die zal optreden als co-executive producer.

Vanaf 15 januari 2021 is Servant seizoen 2 te zien bij Apple TV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter