Trailer voor Servant seizoen 3

Apple TV+ heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Servant seizoen 3, het aankomende seizoen van M. Night Shyamalan. Vanaf 21 januari 2021 is Servant seizoen 3 te zien bij Apple TV+.

De trailer van Servant seizoen 3 belicht de gevolgen van Leanne’s acties als de leden van The Church of the Lesser hun aanvallen uitvoeren op haar nieuwe familie door middel van plaagachtige tekens. Het toont ook Dorothy’s wantrouwen jegens Leanne.

Servant seizoen 3

De serie Servant is bedacht door Tony Basgallop (Berlin Station). Servant volgt het verhaal van een echtpaar uit Philadelphia in rouw nadat een onuitsprekelijke tragedie een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.

In de serie zijn er rollen voor Lauren Ambrose (Six Feet Under), Toby Kebbell (Kong: Skull Island, Fantastic Four, Black Mirror), Nell Tiger Free (Game of Thrones) en Rupert Grint (Harry Potter-franchise, Snatch).

De serie zal 10 afleveringen bevatten. Blinding Edge Pictures zal de serie produceren, met Shyamalan en Ashwin Rajan als de uitvoerende producenten. Jason Blumenthal, Todd Black en Steve Tisch van Escape Artists zullen ook de serie produceren naast Taylor Latham, die zal optreden als co-executive producer.

Vanaf 21 januari 2021 is het derde seizoen van Servant te zien bij Apple TV+.

Servant kijkenVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter