Trailer voor Shadow in the Cloud met Chloë Grace Moretz

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de sci-fi-actiefilm Shadow in the Cloud. De film moet op 25 maart 2021 in Nederland de bioscopen bereiken. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. Een pilote reist per Boeing met uiterst vertrouwelijke documenten aan boord. Onderweg komt ze tot de ontdekking dat een sinistere aanwezigheid meereist. Ze poogt haar koppige kompanen hiervoor te waarschuwen.

Bekijk de Shadow in the Cloud trailer hieronder, evenals de poster.

Shadow in the Cloud trailer

Shadow in the Cloud trailer

In de strijd van de Tweede Wereldoorlog voegt kapitein Maude Garrett (Chloë Grace Moretz) zich bij de volledig mannelijke bemanning van een B-17 bommenwerper met een uiterst geheim pakket. Overrompeld door de aanwezigheid van een vrouw op een militaire vlucht, test de bemanning elke beweging van Maude. Net zoals haar snelle humor hen verovert, wekken vreemde gebeurtenissen en gaten in haar achtergrondverhaal paranoia op rond haar ware missie. Maar deze bemanning heeft meer te vrezen… op de loer in de schaduw, iets sinisters scheurt in het hart van het vliegtuig. Gevangen tussen een naderende luchthinderlaag en een kwaad dat binnen op de loer ligt, moet Maude haar grenzen verleggen om de bemanning te redden en haar mysterieuze lading te beschermen.

De film is geregisseerd en mede geschreven door Roseanne Liang. De hoofdrollen worden gespeeld door Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale, Taylor John Smith en Callan Mulvey.

De film ging in wereldpremière op 12 september 2020 op het Toronto International Film Festival in 2020, waar het de People’s Choice Award won voor Midnight Madness.

Shadow in the Cloud draait vanaf 25 maart 2021 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter