Trailer voor Shameless seizoen 10

Showtime heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Shameless seizoen 10. Deze kun je hieronder bekijken. Het nieuwe seizoen is vanaf 3 november te zien!

In seizoen 6 zag Frank financiële kansen in campagnes en besluit een stem te geven aan de ondervertegenwoordigde werkende man uit South Side. Fiona probeert voort te bouwen op haar succes met haar flatgebouw en neemt een dure gok. Lip leidt zichzelf af van de uitdagingen van het nuchter zijn door Eddie’s nicht Xan te nemen. Ian wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn misdaden terwijl de beweging van de Gay Jesus een destructieve wending neemt. Debbie vecht voor gelijk loon en bestrijdt intimidatie; en haar inspanningen leiden haar naar een onverwachte realisatie. Carl richt zijn blik op West Point en bereidt zich voor op het leven van een cadet. Liam moet een nieuwe vaardigheden ontwikkelen om te overleven buiten zijn comfortabele privé-schoolmuren. Kevin en V doen hun best om de tweeling op te voeden en tegelijkertijd de Alibi te runnen, die ze proberen te transformeren in een sociaal bewust bedrijf.

In de hoofdrollen zien we William H. Macy, Jeremy Allen WhiteEthan CutkoskyShanola HamptonSteve HoweyEmma KenneyCameron Monaghan en Isidora Goreshter.