Trailer voor Shameless seizoen 11

Na meer dan 10 jaar is het tijd om afscheid te nemen van Shameless. Bekijk hieronder de trailer voor Shameless seizoen 11. Het wordt een wilde laatste rit, maar er komen veranderingen aan die The Gallaghers zullen dwingen om hun best te doen of de weg te gaan. Shameless seizoen 11 zal op zondag 6 december in première gaan op Showtime.

shameless seizoen 11 trailer

Shameless seizoen 11 trailer

In seizoen 11 staan de familie Gallagher en de South Side op een kruispunt, met veranderingen als gevolg van de COVID-pandemie, gentrificatie en veroudering om met elkaar te verzoenen. Terwijl Frank (William H. Macy) zijn eigen sterfelijkheid en familiebanden confronteert in zijn door alcohol en drugs veroorzaakte schemerjaren, worstelt Lip (Jeremy Allen White) met het vooruitzicht om de nieuwe patriarch van het gezin te worden.

De pasgetrouwden Ian (Cameron Monaghan) en Mickey (Noel Fisher) onderzoeken de regels en verantwoordelijkheden van een toegewijde relatie, terwijl Deb (Emma Kenney) haar individualiteit en alleenstaand moederschap omarmt. Ondertussen vindt Carl (Ethan Cutkosky) een onwaarschijnlijke nieuwe carrière in wetshandhaving en hebben Kevin (Steve Howey) en V (Shanola Hampton) moeite om te beslissen of een leven aan de South Side de moeite waard is om voor te vechten.

Shameless, dat oorspronkelijk in première ging in de winter van 2011, geldt als de nummer 1-komedie van het netwerk en de langstlopende serie. Seizoen 10 van Shameless eindigde op 26 januari en telde gemiddeld 5,7 miljoen wekelijkse kijkers op verschillende platforms.

In de hoofdrollen zien we William H. Macy, Jeremy Allen WhiteEthan CutkoskyShanola HamptonSteve HoweyEmma KenneyCameron Monaghan, Noel Fisher en Isidora Goreshter.

Gemaakt door Paul Abbott, wordt de serie geproduceerd door Bonanza Productions in samenwerking met John Wells Productions en Warner Bros. Television. De serie is ontwikkeld voor televisie door John Wells en wordt geproduceerd door Wells, Nancy M. Pimental, Joe Lawson, Iain MacDonald en Michael Hissrich.

Shameless seizoen 11 is vanaf zondag 6 december te zien op Showtime.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter