Trailer voor Shooter seizoen 2

USA heeft een promo vrijgegeven voor Shooter seizoen 2, die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2007. De trailer kun je hieronder bekijken. In de serie speelt acteur Ryan Phillippe een voormalig militaire scherpschutter. Wanneer het tweede seizoen start is nog niet bekend.

Shooter seizoen 2

Shooter seizoen 2 zit wederom boordevol spanning wanneer de ervaren oorlogsheld Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) oog in oog komt te staan met een genadeloze moordenaar: Solotov (Josh Stewart). Solotov heeft één doel voor ogen: het ombrengen van Swaggers hele voormalige legerdivisie. Bovenop deze dreiging krijgt Swagger te kampen met een duistere samenzwering vanuit de overheid, een complexe verdoezeling en een alsmaar veranderende wereld waarin je soms alleen je grootste vijand kan vertrouwen. Niks houdt Swagger tegen om zijn kameraden, familie en zijn vaderland veilig te houden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Phillippe, Omar Epps, Shantel VanSanten en Cynthia Addai-Robinson.

Shooter is een Amerikaanse actieserie van de zender USA Network, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2007 en de roman Point of Impact uit 1993 van Stephen Hunter. De serie ging in première op 15 november 2016.