Trailer voor Showtime’s Homeland seizoen 8

Showtime heeft de trailer vrijgegeven voor Homeland seizoen 8. Bekijk hieronder de trailer voor het laatste seizoen van de dramathriller. In de hoofdrollen zien we Golden Globe en Emmy winner  Claire Danes en Emmy winnaar Mandy Patinkin.

In het laatste seizoen van Homeland herstelt Carrie Mathison (Danes) van maanden van brute opsluiting in een Russische goelag. Haar lichaam geneest, maar haar geheugen blijft gebroken – wat een probleem is voor Saul (Patinkin), nu National Security Advisor van de nieuw opkomende president Warner (Beau Bridges). De topprioriteit van het jonge bestuur van Warner is een einde aan de oorlog in Afghanistan, en Saul is uitgezonden om de Taliban te betrekken bij vredesonderhandelingen. Maar Kabul wemelt van krijgsheren en huursoldaten, krijgsheren en spionnen – en Saul heeft de relaties en expertise nodig die alleen zijn beschermeling kan bieden. Tegen medisch advies in vraagt ​​Saul Carrie om samen met hem nog een laatste keer de leeuwenkuil in te lopen .

Het nieuwe seizoen heeft ook rollen voor Emmy-genomineerde Hugh Dancy (Hannibal, The Path, Late Night).

Homeland is geproduceerd door Fox 21 Television Studios voor Showtime en is ontwikkeld door Alex Gansa en Howard Gordon. De serie is gebaseerd op de originele Israëlische serie Prisoners of War van Gideon Raff. Samen met Gansa en Gordon zijn de uitvoerende producenten voor seizoen zeven Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir en Ran Telem.

Het achtste seizoen van Homeland gaat in première op 9 februari 2020.