Trailer voor sitcom Rutherford Falls met Ed Helms

Peacock heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun nieuwste comedyserie getiteld Rutherford Falls, met in de hoofdrol Ed Helms en Jana Schmieding. De video toont Nathan Rutherford terwijl hij hartstochtelijk probeert de verwijdering van het historische standbeeld van zijn voorvader te redden. Ondertussen probeert zijn beste vriend Reagan steun te krijgen voor het culturele centrum van de stad. De serie zal op 22 april beschikbaar zijn voor streaming. Bekijk de video hieronder!

Rutherford Falls serie

Rutherford Falls serie

In Rutherford Falls worden een klein stadje in het noordoosten en het inheemse Amerikaanse reservaat dat het grenst, op zijn kop gezet wanneer de lokale legende en naamgenoot van de stad, Nathan Rutherford (Ed Helms), de verplaatsing van een historisch standbeeld bestrijdt. De komedie zal ook draaien om de twee beste vrienden Rutherford en Reagan Wells (Jana Schmieding), die zich letterlijk op een kruispunt bevinden wanneer hun slaperige stadje onverwachts wakker wordt geschud.

Helms en Schimieding worden vergezeld door Michael Greyeyes (True Detective), Jesse Leigh en Dustin Milligan (Schitt’s Creek).

Rutherford Falls is gemaakt door en uitvoerend geproduceerd door Michael Schur, Ed Helms en Sierra Teller Ornelas. Uitvoerende producenten zijn Mike Falbo, David Miner en Morgan Sackett.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter