Trailer voor Songbird | Pandemie thriller van Michael Bay

STXfilms heeft de eerste trailer en poster onthuld voor de aankomende film Songbird, de pandemie thriller geproduceerd door Michael Bay met in de hoofdrollen KJ Apa (Riverdale) en Sofia Carson (Pretty Little Liars: The Perfectionists). Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken.

Songbird trailer

Songbird trailer

In de angstaanjagende thriller Songbird is het COVID-23-virus gemuteerd en bevindt de wereld zich in het vierde jaar van lockdown. Besmette Amerikanen worden uit hun huizen gerukt en gedwongen in quarantainekampen die bekend staan ​​als Q-Zones, waaruit geen ontsnapping mogelijk is, terwijl een paar dappere zielen terugvechten tegen de onderdrukkingskrachten. Temidden van dit dystopische landschap vindt een onverschrokken koerier Nico (KJ Apa), die immuun is voor de dodelijke ziekteverwekker, hoop en liefde bij Sara (Sofia Carson). Als Sara wordt verondersteld besmet te zijn, rent Nico wanhopig door de lege straten van Los Angeles op zoek naar het enige dat haar kan redden van gevangenschap… of erger.

Naast KJ Apa en Sofia Carson zijn er rollen voor Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser en Peter Stormare.

Songbird is geregisseerd door Adam Mason (Into the Dark) naar een script geschreven door Mason en Simon Boyes. Bay produceert samen met Adam Goodman en Andrew Eben Davidson van Invisible Narratives, die ook het project financieren. De film wordt ook geproduceerd door Jeanette Volturno, Jason Clark en Marcei Brown van Catchlight Studios, met Michael Kase en Eben Davidson van Invisible Narratives als uitvoerende producenten.

Songbird heeft nog geen releasedatum ontvangen van STXfilms.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter