Trailer voor Sony’s A Dog’s Way Home

Ontmoet de schattige hond Bella in de officiële trailer voor Sony PicturesA Dog’s Way Home, gebaseerd op de gelijknamige roman van de bestsellerauteur W. Bruce Cameron van de New York Times. De film staat gepland voor begin volgend jaar op 11 januari 2019. Bekijk de trailer hieronder!

A Dog’s Way Home

A Dog’s Way Home is het hartverwarmende avontuur van Bella, een hond die bericht aan een 400 mijl lange reis naar huis nadat ze is gescheiden van haar geliefde baasje Lucas, een student en vrijwilliger voor VA ziekenhuis. Bella ontmoet diverse individuelen tijdens haar zoektocht; van een bergleeuw tot een dakloze veteraan. Bella brengt vreugde en troost aan iedereen die ze tegenkomt met haar unieke geest en geloof.

De cast bestaat uit Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als de stem van Bella, Ashley Judd, Jonah Hauer-King, Alexandra Shipp, Wes Studi en Edward James Olmos.

De film is geregisseerd door Charles Martin Smith op basis van een scenario door Cameron en Cathryn Michon. Cameron was ook auteur van het bestverkopende boek ‘A Dog’s Purpose’.