Trailer voor Spaanse Netflix-serie El Inocente

De Spaanse miniserie El inocente (The Innocent) over een eigenaardige misdaad, is vanaf 30 april 2021 te zien op Netflix. Vandaag heeft de streamer de trailer voor El inocente vrijgegeven, welke hieronder te bekijken is.

Niemand kan ontsnappen aan het verleden. Mateo, Olivia, Lorena en Aguilar worden geconfronteerd met de beslissingen die hun leven voor altijd hebben verwoest. In de serie maken we kennis met Mat, die ooit een ruzie wilde sussen, maar een moordenaar werd. Een telefoontje zet zijn nieuwe leven als ex-gedetineerde op zijn kop.

El Inocente netflix

El Inocente trailer

El Inocente draait om Mateo (Mario Casas), Olivia (Aura Garrido), Lorena (Alexandra Jiménez) en Aguilar (Jose Coronado). Opnieuw beginnen zou de enige mogelijke redding zijn, maar geen van hen kan dat. Als Mateo op een nacht een gevecht probeert op te breken, eindigt de avond met een moord. Negen jaar later probeert hij opnieuw contact te leggen met zijn vrouw, Olivia. Maar een schokkend telefoontje van haar terwijl ze op zakenreis is, brengt Mateo van zijn stuk. Hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen en zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken.

El inocente is een thriller gebaseerd op de roman van Harlan Coben en bestaat uit 8 afleveringen. Eerder werden de door Coben geschreven boeken Safe, The Stranger en The Woods al verfilmd door Netflix.

De reeks is vanaf 30 april te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter