Trailer voor Spenser Confidential met Mark Wahlberg & Winston Duke

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende actie-komediefilm Spenser Confidential, met in de hoofdrol Academy Award-genomineerde Mark Wahlberg. Bekijk de trailer hieronder. Gebaseerd op Ace Atkin’s Wonderland roman, zal de actiefilm beschikbaar zijn op 6 maart. Andere rollen zijn er voor Winston Duke en Post Malone.

Spenser (Mark Wahlberg) — een voormalig agent die vooral bekend staat om het veroorzaken van problemen in plaats van ze op te lossen — is net vrijgelaten uit de gevangenis en wil Boston nu voorgoed verlaten. Vlak voor zijn vertrek wordt hij tegen beter weten in gestrikt door zijn voormalige bokscoach en mentor Henry (gespeeld door Alan Arkin). Die laatste wilt dat Spenser hem helpt met het trainen van de veelbelovende amateurvechter Hawk (Winston Duke), een brutale, no-nonsense MMA-vechter die ervan overtuigd is dat hij een sterkere tegenstander zal worden dan Spenser ooit geweest is.

Wanneer twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord, rekruteert hij Hawk en zijn vuilgebekte ex-vriendin Cissy (Iliza Shlesinger) om hem te helpen bij zijn onderzoek naar de daders om ze vervolgens voor het gerecht te slepen.

De film is geïnspireerd door Robert B. Parker’s Wonderland, een bestseller van Ace Atkins. Het Spenser-personage van Robert B. Parker is de basis geweest voor 48 romans, die allemaal bestsellers werden.

Spenser Confidential (voorheen getiteld Wonderland) heeft rollen voor Mark Wahlberg (The Fighter, The Departed, Mile 22) als de titulaire ex-agent, Winston Duke (Black Panther, Us) als Hawk, Post Malone, Alan Arkin (Dumbo) als Henry Cimoli, Iliza Shlesinger (Instant Family) als Cissy, Cassie Ventura als Elise, Bookem Woodbine (Overlord) en James DuMont (Patriots Day).

De film is geregisseerd door Peter Berg (Friday Night Lights, Patriots Day, Deepwater Horizon) op basis van een aangepast script van Sean O’Keefe.