Trailer voor Spider-Man: Across the Spider-Verse

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Spider-Man: Across the Spider-Verse. De film staat gepland voor 1 juni 2023. Bekijk de trailer hieronder.

Spider-Man: Across the Spider-Verse trailer

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

De hoofdrollen zullen worden gespeeld door Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Oscar Isaac, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Vélez, Issa Rae, Jason Schwartzman, Daniel Kaluuya.

Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson regisseren de film. Phil LordChristopher Miller, Amy Pascal, Avi Arad en Christina Steinberg keren allemaal terug om het Sony Pictures-project te produceren. De originele Spider-Verse-regisseur Peter Ramsey zal samen met Aditya Sood uitvoerend produceren.

De film Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018 volgt de tiener Miles Morales die de Spider-Man van zijn universum wordt en moet samenwerken met vijf Spider-individuen uit andere dimensies om een ​​bedreiging voor alle realiteiten te stoppen. De film won de 2019 Academy Award voor beste animatiefilm en bracht $ 375,5 miljoen op aan de wereldwijde box office.

De stemmencast bestaat uit namen als Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Issa Rae, Oscar Isaac, Jake Johnson.

Spider-Man: Across the Spider-Verse moet vanaf 1 juni 2023 in de bioscoop verschijnen!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter