Trailer voor spin-off serie How I Met Your Father

How I Met Your Father, de vervolgreeks van How I Met Your Mother, is vanaf 18 januari te zien via streamingdienst Hulu. Bekijk hieronder de eerste trailer voor How I Met Your Father.

How I Met Your Father trailer

How I Met Your Father trailer

De serie volgt het verhaal van hoe Sophie (Hilary Duff) de vader van haar toekomstige kind (of kinderen) ontmoette en begint in 2022, wanneer zij en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen uit het leven, en hoe ze verliefd zullen worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties. Naast Duff zullen ook Kim Cattrall, Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma te zien zijn in de serie.

De serie bestaat uit 10 afleveringen en wordt exclusief gestreamd op Hulu in de Verenigde Staten. This Is Us showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. How I Met Your Mother-makers Carter Bays en Craig Thomas aan boord zijn als uitvoerende producenten.

How I Met Your Mother is een komedieserie van CBS, waarvan op 19 september 2005 de eerste aflevering werd uitgezonden. De serie werd bedacht door Craig Thomas en Carter Bays. De reeks won zowel in 2006, 2007 als 2008 een Emmy Award voor de Art Direction, en in 2006 tevens een tweede Emmy voor de cinematografie. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan.

How I Met Your Father is vanaf 18 januari te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter