Trailer voor Starz’s sequel serie Blindspotting

Starz heeft de officiële Blindspotting trailer vrijgegeven voor hun aankomende vervolg serie op de veelgeprezen komedie-dramafilm met dezelfde naam. De trailer is hieronder te bekijken. We zien Hamilton-ster Jasmine Cephas Jones terwijl ze terugkeert naar haar rol als Ashley, die plotseling voor de moeilijke taak staat om haar zoon helemaal alleen op te voeden nadat Miles van (Rafael Casal) naar de gevangenis is gegaan. De serie beleeft zijn wereldpremière op 11 juni op het Tribeca Film Festival in 2021, waarna het in première gaat op 13 juni op Starz.

Blindspotting serie

De Blindspotting serie gaat zes maanden na de film verder en draait om Ashley, die een middenklasse leven leidt in Oakland. Tot Miles, haar partner en vader van hun zoon, wordt plotseling opgesloten. Ze wordt gedwongen om bij Miles zijn moeder en halfzus in te trekken en moet door een chaotische en humoristische crisis heen. De serie is een spin-off van de gelijknamige film uit 2018, geregisseerd door Carlos López Estrada (High & Mighty).

De serie heeft hoofdrollen voor Jasmine Cephas Jones (Hamilton) als Ashley, Benjamin Turner als Earl, die net uit de gevangenis komt, een enkelmonitor draagt, Candace Nicholas-Lippman (Good Trouble) als Janelle, Ashley’s goede vriend die net is teruggekeerd in de buurt na vele jaren op Bali te hebben doorgebracht. Jaylen Barron (Shameless) is te zien als Trish, Miles’ halfzus, die misschien nog wilder is dan hijzelf. Atticus Woodward (Shameless) speelt de rol van de Sean, de lieve, slimme en energieke zoon van Ashley en Miles. Helen Hunt (Mad About You, Twister) zien we als Rainey, de moeder van Miles die uitgesproken meningen heeft. Rafael Casal zal wederom de rol spelen van Miles, Ashley’s partner en vader van hun zoon.

De Blindspotting serie is geschreven en geproduceerd door Casal en Daveed Diggs, waarbij de eerste dienst deed als showrunner en terugkerende acteur, samen met Jess Wu en Keith Calder van Snoot Entertainment (One Night in Miami), Emily Gerson Saines, Ken Lee en Tim Palen van Barnyard-projecten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter