Trailer voor Starz’s serie The Rook

Starz heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende bovennatuurlijke spionage thriller The Rook. De trailer belicht de missie van het hoofdpersonage om erachter te komen waarom haar herinneringen zijn weggevaagd terwijl ze ook probeert om haar onbekende krachten te beheersen. Met in de hoofdrollen Emma Greenwell, Joely Richardson en Olivia Munn. De serie is vanaf 30 juni te zien.

The Rook

The Rook volgt het verhaal van een vrouw genaamd Myfanwy Thomas, die achtervolgd wordt door schimmige paranormale tegenstanders terwijl ze worstelt met haar eigen buitengewone eigenschappen. Ze wordt plotseling wakker in de regen naast de Millennium Brug in Londen en lijdt aan totale amnesie – omringd door lijken, allemaal met latex handschoenen aan. Ze moet vechten om haar verleden bloot te leggen en haar positie als een hooggeplaatste ambtenaar van de meest geheime (bovennatuurlijke) dienst van Groot-Brittannië, Checquy genoemd, te hervatten voordat de verraders die haar geheugen hebben gestolen, kunnen afmaken wat ze begonnen zijn.

De serie heeft hoofdrollen voor Emma Greenwell (The Path) als Myfanwy Thomas, Joely Richardson (Nip / Tuck) als het vrouwelijke hoofd van de Chequey genaamd Linda Farrier, en Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) als Officer Monica Reed.

Andere rollen zijn er voor Paula Patton, Adrian Lester, Ronan Raftery, Catherine Steadman, Shelley Conn en James D’Arcy.

The Rook is geadapteerd en gecoproduceerd door bekroonde toneelschrijvers en scenarioschrijvers Sam Holcroft (Rules for Living) en Al Muriel (Precious & Rich), gebaseerd op de roman van Daniel O’Malley. Het is uitvoerend geproduceerd door Stephen Garrett (The Night Manager).