Trailer voor Stephen King-serie Chapelwaite met Adrien Brody

EPIX heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor Chapelwaite, de langverwachte nieuwe serie met Academy Award winnaar Adrien Brody (The Pianist, Peaky Blinders, The Grand Budapest Hotel). De serie, gebaseerd op het korte verhaal Jerusalem’s Lot van Stephen King, gaat op zondag 22 augustus in première. Bekijk de trailer hieronder.

Chapelwaite serie

Chapelwaite serie

Gebaseerd op het korte verhaal Jerusalem’s Lot van Stephen King. Chapelwaite speelt zich af in de jaren 1850, de serie volgt Captain Charles Boone (Brody), die zijn gezin van drie kinderen naar zijn voorouderlijk huis in het kleine, schijnbaar slaperige stadje Preacher’s Corners, Maine, verhuist nadat zijn vrouw op zee is overleden. Charles zal echter binnenkort de geheimen van de smerige geschiedenis van zijn familie moeten confronteren en vechten om een ​​einde te maken aan de duisternis die de Boones al generaties lang teistert.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adrien Brody als Captain Charles Boone en Emily Hampshire als Rebecca Morgan. Andere rollen zijn er voor Jennifer Ens, Sirena Gulamgaus, Ian Ho, Trina Corkum, Gord Rand, Genevieve DeGraves.

Het script is afkomstig van Jason Filardi en Peter Filardi.

Chapelwaite verschijnt op 22 augustus. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter