Trailer voor Stephen King serie Lisey’s Story met Julianne Moore

Apple TV+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de serie Lisey’s Story, de aanstaande adaptatie van de gelijknamige horror-roman van Stephen King. Deze kun je hieronder bekijken. De trailer laat Julianne Moore zien in de rol van Lisey Landon terwijl er onderdrukte herinneringen naar boven komen van haar huwelijk met Scott (Clive Owen) en de duisternis en geheimen die hem omhulde. De serie zal op 4 juni verschijnen met de eerste twee afleveringen, gevolgd door elke vrijdag nieuwe afleveringen.

Lisey’s Story serie

In Lisey’s Story volgen we Lisey Landon, 2 jaar na het overlijden van haar echtgenoot Scott: een gelauwerd auteur van vele bestsellers, maar ook een geplaagd mens vanwege zijn vreselijke jeugd. Lisey probeert zijn werkkamer op te ruimen terwijl fans van Scott en haar labiele zus aan haar trekken. Ze herinnert zich ondertussen hun huwelijk en Scott’s verleden met geestelijke stoornissen- en de bovennatuurlijke gave die ze diep had begraven in haar geheugen. Die herinneringen komen terug naar de oppervlakte wanneer Zack McCool haar bedreigt vanwege een ongepubliceerd manuscript van Scott. Dat wat ze wilde vergeten, blijkt haar enige uitweg om het er levend vanaf te brengen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Julianne Moore, Clive Owen, Joan Allen, Jennifer Jason Leigh, Dane DeHaan, Ron Cephas Jones, Sung Kang.

De miniserie is gebaseerd op de roman van Stephen King uit 2006. Het verhaal was eigenlijk geïnspireerd door King’s eigen ervaring toen hij in juni 1999 betrokken was bij een ernstig ongeval. Het idee voor de roman kwam voort uit een plotseling besef dat hij had toen hij thuiskwam uit het ziekenhuis en zag dat al zijn bezittingen in dozen zaten. Daardoor zag hij een visioen van hoe zijn atelier er na zijn dood uit zou zien.

Lisey’s Story wordt geproduceerd en geregisseerd door Pablo Larraín. Stephen King schrijft persoonlijk alle acht afleveringen. Het is geproduceerd door J.J. Abrams’ Bad Robot Television en Warner Bros. Television. Uitvoerende producenten zijn Abrams, King, Moore, Ben Stephenson en Juan de Dios Larraín. De reeks is de zoveelste samenwerking tussen King en regisseur J.J. Abrams, na Castle Rock en 22.11.1963.

Lisey’s Story verschijnt vanaf 4 juli op AppleTV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter