Trailer voor Stephen King-verfilming Mr. Harrigan’s Phone

Sommige banden blijven bestaan. Mr. Harrigan’s Phone is een bovennatuurlijk verhaal van Ryan Murphy, Blumhouse en Stephen King over volwassenwording. Een oudere miljardair, Mr. Harrigan genaamd, komt te overlijden. Een jongeman, die goed bevriend was met de man, stopt voordat hij begraven wordt zijn telefoon in zijn zak. Wanneer de jongen een laatste bericht verstuurt naar de man is hij geshockt als hij een bericht terug ontvangt. Bekijk de trailer hieronder.

Mr. Harrigan’s Phone

Wanneer Craig, een jongen die in een klein stadje woont (Jaeden Martell) bevriend raakt met Mr. Harrigan, een oudere, teruggetrokken miljardair (Donald Sutherland), beginnen de twee een onwaarschijnlijke band te vormen over hun liefde voor boeken en lezen. Maar wanneer meneer Harrigan helaas overlijdt, ontdekt Craig dat niet alles dood en weg is en kan hij vreemd genoeg via de iPhone met zijn vriend vanuit het graf communiceren in dit bovennatuurlijke coming-of-age-verhaal dat laat zien dat bepaalde banden nooit verdwijnen.

De film is geregisseerd en geschreven door John Lee Hancock, gebaseerd op de gelijknamige novelle van Stephen King.

De hoofdrollen worden gespeeld door Donald Sutherland, Jaeden Martell, Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Cyrus Arnold, Colin O’Brien, Thomas Francis Murphy, Peggy J. Scott.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter