Trailer voor Steven Spielberg’s semi-biopic The Fabelmans

Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Fabelmans, het aankomende semi-autobiografische coming-of-age-drama van Steven Spielberg. De film gaat op zaterdag 10 september in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2022. Daarna volgt de bioscooprelease op 23 november 2022.

De trailer van The Fabelmans geeft ons een voorproefje van de cast, waaronder Michelle Williams, Paul Dano en Seth Rogen.

The Fabelmans

The Fabelmans trailer

De film wordt geleid door de voor een Oscar genomineerde Michelle Williams (Blue Valentine), Paul Dano (The Batman), Seth Rogen (This Is the End) en Julia Butters (Once Upon a Time in Hollywood), die rollen hebben gespeeld die zijn geïnspireerd door respectievelijk Spielberg’s moeder, vader, favoriete oom en zus. Daarnaast speelt Gabriel LaBelle de hoofdrol van Sammy Fabelman, geïnspireerd door de E.T. en Indiana Jones-filmmaker.

The Fabelmans is losjes geïnspireerd op Spielbergs jeugd in Arizona, die de regisseur vaak heeft genoemd als een belangrijke inspiratiebron voor zijn films. Het opgroeien in een orthodox-joods gezin is een onderwerp waar de regisseur vaak op teruggrijpt en met zijn werk een eerbetoon aan brengt.

Andere rollen zijn er voor Oakes Fegley, Gabriel Bateman, Nicolas Cantu, Sam Rechner, Judd Hirsh, Chloe East, Isabell Kusman, Jeannie Berlin, Jan Hoag en meer. De semi-autobiografische film is al meer dan 20 jaar in ontwikkeling. Het wordt geregisseerd en geproduceerd door Spielberg op basis van een scenario dat hij samen met Tony Kushner schreef. De producenten zijn Kushner en Kristie Macosko Krieger.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter