Trailer voor Stumptown met Cobie Smulder

ABC heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun nieuwe actiedrama-serie Stumptown, met onze eerste blik op Cobie Smulder‘s badass-personage Dex. Bekijk de video hieronder!

Gebaseerd op de gelijknamige graphic novel serie geschreven door Greg Rucka en geïllustreerd door Matthew Southworth, volgt Stumptown het verhaal van Dex Parios, een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan met een ingewikkeld liefdesleven, gokschulden en een broer om voor te zorgen in Portland, Oregon. Haar militaire vaardigheden maken haar een geweldige P.I.

De serie heeft rollen voor Smulders (How I Met Your Mother) als Dex Parios, Michael Ealy (Being Mary Jane) als Detective Miles Hoffman, Tantoo Cardinal (Blackstone, Outlander) als Sue Lynn Blackbird, Cole Sibus als Ansel Parios en Adrian Martinex (The Secret Life of Walter Mitty) als Tookie en Camryn Manheim (The Practice, Person of Interest) als luitenant Cosgrove.

De serie is gemaakt door Jason Richman, die ook zal dienen als een uitvoerend producent, samen met Ruben Fleischer (Venom), Dave Bernad, Greg Rucka, Matthew Southworth en Justin Greenwood.