Trailer voor SYFY’s Day of the Dead serie

SYFY heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende serie Day of the Dead, gebaseerd op George A. Romero‘s iconische horrorfilm uit 1985 met dezelfde naam. De serie staat gepland om ergens in oktober te debuteren.

De Day of the Dead trailer, die je hieronder kunt bekijken, bevat onze eerste blik op de zes hoofdpersonen van de serie die zullen proberen de eerste 24 uur van de zombie-apocalyps te overleven.

Day of the Dead serie

SYFY’s Day of the Dead draait om een ​​groep vreemden die de eerste 24 uur van een invasie van ondoden proberen te overleven. Deze ode aan George A. Romero herinnert ons eraan dat er soms alleen maar een horde hongerige zombies nodig is om mensen bij elkaar te brengen die hen uit elkaar proberen te scheuren.

De serie van 10 afleveringen is geschreven en gemaakt door Jed Elinoff en Scott Thomas, die ook als showrunners zullen dienen. Met Keenan Tracy, Daniel Doheny, Natalie Malaika, Morgan Holmstrom en Kristy Dawn Dinsmore in de hoofdrollen.

Day of the Dead is uitvoerend geproduceerd en geregisseerd door Steven Kostanski. Uitvoerende producenten zijn Stan Spry, Jeff Holland, Drew Brown voor Cartel Entertainment, naast Robert Dudelson, James Dudelson en Jordan Kizwani van HiTide Studios. Romero’s film was de derde in zijn Dead-serie met zes films, die begon met Night of the Living Dead in 1968 en vervolgens werd voortgezet met Dawn of the Dead uit 1978, Land of the Dead uit 2005, Diary of the Dead uit 2007 en Survival of the Dead uit 2009.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter