Trailer voor Taika Waititi’s komedieserie Our Flag Means Death

HBO Max heeft de volledige trailer uitgebracht voor Our Flag Means Death, de aankomende komedie serie met in de hoofdrol Rhys Darby als de Gentleman Pirate. De serie zal op 3 maart 2022 op de streamer verschijnen. De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht de gekke reis van Stede Bonnet om een ​​volwaardige piraat te worden nadat hij zijn comfortabele positie als aristocraat heeft verlaten. Het toont ook zijn partnerschap en vriendschap met de beroemde piraat Blackbeard, gespeeld door Taika Waititi.

Our Flag Means Death

Our Flag Means Death

Our Flag Means Death heeft hoofdrollen voor Rhys Darby, Taika Waititi, Kristian Nairn, Nathan Foad, Rory Kinnear, David Fane, Joel Fry, Guz Khan, Fred Armisen.

De serie is losjes gebaseerd op de waargebeurde avonturen van Stede Bonnet. De komedie draait om een ​​welgestelde boer uit een rijke familie die, na een midlifecrisis te hebben doorgemaakt, ervoor kiest om te vertrekken en de kapitein te worden van Revenge, een piraatschip in het begin van de 18e eeuw. De serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door David Jenkins (People of Earth), die ook dienst doet als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Waititi, Garrett Basch en Dan Halsted.

De serie markeert de vijfde samenwerking tussen Darby en Waititi, die begon toen de eerste speelde in de cult-favoriete HBO-serie Flight of the Conchords, waarvan Waititi een schrijver/regisseur was, en gevolgd door de mockumentary-film What We Do in the Shadows. Hun volgende project samen in de sportkomediefilm Next Goal Wins van Searchlight Pictures, met in de hoofdrollen Michael Fassbender (Dark Phoenix) en Elisabeth Moss (The Invisible Man).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter