Trailer voor Thaise horrorserie School Tales The Series

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor School Tales the Series, de aanstaande Thaise anthologiereeks waarbij zes filmmakers je meenemen door acht angstaanjagende verhalen op het schoolplein. De serie is vanaf 10 augustus te streamen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont de 8 horrorverhalen die zullen gaan om vloeken, spookleraren en enge studenten.

School Tales The Series

Acht gruwelijke stripverhalen zijn geadapteerd tot een serie van 8 afleveringen die iedereen ‘s nachts van het schoolplein zal afschrikken: een meisje dat haar dood tegemoet springt; een spookachtige bibliotheek; kantinevoedsel gemaakt van mensenvlees; een geest zonder hoofd in het schoolmagazijn; een door duivels geteisterde kamer; een wraakzuchtige demon in een verlaten gebouw; en een klaslokaal waar alleen dode studenten de les volgen. Overdag is de school van de leerlingen. Maar ‘s nachts is het een ander verhaal.

School Tales the Series is gebaseerd op een populaire stripreeks, die wordt geregisseerd door de Thaise regisseurs James Thanadol Nuansut, Tum Putipong Saisikaew, Songsak Mongkolthong en Mike Phontharis Chotkijsadarsopon.

De serie bevat een cast van jonge en rijzende sterren, waaronder Kay Lertsittichai, Nutchapan Paramacharoenroj, Panisara Rikulsurakan, Jennis Oprasert, Siwat Jumlongkul, Thasorn Klinnium, Shinaradee Anupongpichart, Patchanan Jiajirachote, Sarika Sartsilpsupa, Pattadon Janngeon, Nalinthip Phoemphattharasakun, Suppapong Udomkaewkanjana en Wachirawit Ruangwiwat.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter