Trailer voor The Courier met Benedict Cumberbatch en Rachel Brosnahan

Lionsgate en Roadside Attractions hebben de officiële trailer vrijgegeven van The Courier, Dominic Cooke‘s aanstaande spionagethrillerfilm. In de hoofdrol zien we Benedict Cumberbatch die een zakenman speelt die een Britse spion wordt. Een andere rol is er voor Golden Globe en Emmy-winnaar Rachel Brosnahan. De film gepland voor de bioscopen op 19 maart 2021. Bekijk de trailer hieronder!

The Courier trailer

The Courier is een waargebeurde spionagethriller en vertelt het verhaal van een bescheiden Britse zakenman Greville Wynne, gerekruteerd voor een van de grootste internationale conflicten in de geschiedenis. In opdracht van de Britse MI-6 en een CIA-agent vormt hij een heimelijk, gevaarlijk partnerschap met Sovjetofficier Oleg Penkovsky in een poging om cruciale informatie te verstrekken die nodig is om een ​​nucleaire confrontatie te voorkomen en de Cubaanse rakettencrisis onschadelijk te maken.

De film heeft rollen voor Benedict Cumberbatch (MCU, The Imitation Game) als Greville Wynne, Rachel Brosnahan (Marvelous Mrs.Maisel) als Emily Donovan, Jessie Buckley (Chernobyl) als Sheila Wynne, Merab Ninidze (Nowhere in Africa) als Oleg, Angus Wright als Dickie Franks en Kirill Pirogov.

The Courier wordt geregisseerd door Dominic Cooke naar een scenario geschreven door Tom O’Connor. Uitvoerend geproduceerd door Cooke, O’Connor, Cumberbatch, Leah Clarke, Ashley Fox, Glen Basner, Alison Cohen, Milan Popelka en Josh Varney. Adam Ackland, Ben Browning, Ben Pugh, Rory Aitken en Donald Sabourin zijn ook aangesteld als producers. Het is een productie van FilmNation Entertainment.

The Courier verschijnt op 19 maart 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter