Trailer voor The CW’s Martial Arts serie Kung Fu

The CW heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Christina M. Kim en Greg Berlanti’s aanstaande reboot serie Kung Fu met Olivia Liang. De trailer kun je hieronder bekijken. De serie is een remake van de klassieker uit de jaren zeventig met acteur David Carradine.

Kung Fu serie

Een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw stopt met studeren en maakt een levens veranderende reis naar een geïsoleerd klooster in China. Maar wanneer ze terugkeert om te ontdekken dat haar geboortestad overspoeld wordt door misdaad en corruptie, gebruikt ze haar vechtsportvaardigheden en Shaolin-waarden om haar gemeenschap te beschermen en criminelen voor het gerecht te brengen… terwijl ze op zoek is naar de moordenaar die haar Shaolin-mentor heeft vermoord en zich nu richt op haar.

De hoofdrollen worden gespeeld door Olivia Liang, Tzi Ma, Kheng Hua Tan, Jon Prasida, Shannon Dang, Eddie Liu, Gavin Stenhouse, Gwendoline Yeo, Tony Chung.

De nieuwe Kung-Fu serie is mede gecreëerd door Blindspot’s Christina M. Kim en Martin Gero en is geschreven door Kim. De reeks is uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti en Sarah Schechter via hun Berlanti Productions, samen met Kim en Gero via Gero’s Quinn’s House Production banner. Het project werd voor het eerst geïntroduceerd bij FOX en kreeg in 2018 een pilot, maar de deal ging niet door.

De originele serie is gemaakt door Ed Spielman, Jerry Thorpe en Herman Miller, die van 1972 tot 1975 drie seizoenen in de lucht was. De hoofdrol was voor veteraanacteur David Carradine, die de rol van Kwai Chang Caine speelde. De Kung Fu serie werd in 1986 ook geadapteerd tot een film met de titel Kung Fu: The Movie en het leverde ook twee spin-off series op: Kung Fu: The Next Generation en Kung Fu: The Legend Continues.

Kung Fu is een martial arts serie van de zender The CW en gaat in première op 7 april 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter