Trailer voor The Eternal Daughter met Tilda Swinton

A24 heeft de officiële trailer uitgebracht voor The Eternal Daughter, het aankomende mysteriedrama met Tilda Swinton in dubbele hoofdrollen. De film ging afgelopen september in wereldpremière op het Internationale Filmfestival van Venetië in 2022. De verwachting is dat de film op 2 december in de bioscoop zal verschijnen.

De video toont een dochter van middelbare leeftijd die de verjaardag van haar bejaarde moeder viert door haar mee te nemen naar een gedenkwaardige plek uit haar kindertijd. Na aankomst in het sombere landhuis beginnen geheimen uit het vroege leven van haar moeder te ontrafelen. Bekijk hieronder de trailer van The Eternal Daughter.

The Eternal Daughter

Een kunstenaar en haar bejaarde moeder worden geconfronteerd met lang begraven geheimen wanneer ze terugkeren naar een voormalig familiehuis, nu een hotel dat wordt achtervolgd door zijn mysterieuze verleden. Met een torenhoge, diep ontroerende uitvoering van Tilda Swinton, is de bekoorlijke nieuwste film van de veelgeprezen filmmaker Joanna Hogg een briljante en boeiende verkenning van ouderlijke relaties en de dingen die we achterlaten.

The Eternal Daughter is geschreven en geregisseerd door Joanna Hogg, die eerder met Swinton samenwerkte aan The Souvenir en The Souvenir Part II. Naast Swinton zijn er rollen voor Joseph Mydell, Carly-Sophia Davies en Alfie Sankey-Green.

De film is geproduceerd door Hogg, Ed Guiney, Andrew Lowe en Emma Norton. Het is afkomstig van A24, BBC Film, Element Pictures, JWH Films en Sikelia Productions.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter