Trailer voor The Good House met Sigourney Weaver & Kevin Kline

Roadside Attractions heeft een officiële trailer onthuld voor The Good House, het aankomende komediedrama met Golden Globe-winnaar Sigourney Weaver en Kevin Kline. De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Weaver’s Hildy Good terwijl ze opnieuw contact maakt met haar oude middelbare schoolverliefdheid Frank.

De film ging vorig jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2021. Het staat gepland om op 30 september in de bioscoop te verschijnen.

The Good House

The Good House wordt geregisseerd door Maya Forbes en Wally Wolodarsky op basis van een scenario dat ze samen met Thomas Bezucha schreven. Naast Weaver en Kline zijn er rollen voor Morena Baccarin, Rob Delaney, Rebecca Henderson, Molly Brown, Beverly D’Angelo, Kelly AuCoin, Kathryn Erbe en David Rasche.

De gescheiden vrouw Hildy Good woont in New England waar ze werkzaam is als vastgoedmakelaar. Haar stabiele leven stort stilaan in wanneer ze niet in staat is om om te gaan met tegenspoed. Op haar manier stort ze zich op de drank. Intussen duikt haar oude liefde Frank weer op in haar leven. Door lang begraven emoties en familiegeheimen aan te wakkeren, wordt Hildy voortgestuwd naar een afrekening met de enige persoon die ze al tientallen jaren vermijdt: zichzelf.

The Good House is uitvoerend geproduceerd door Holly Bario, Erika Hampson, Christon Konstantakopoulos en Steve Samuels, met Aaron Ryder, Jane Rosenthal en Berry Welsh.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter