Trailer voor The Great seizoen 2

Hulu heeft de eerste trailer uitgebracht voor Hulu’s The Great seizoen 2, het vervolg van de veelgeprezen comedyserie. Bekijk de trailer hieronder. De door Elle Fanning geleide serie keert op 19 november terug.

Seizoen 2 blijft de opkomst van Fanning’s Catherine volgen terwijl ze zich nu voorbereidt op het moederschap. Het belicht ook Catherine’s chaotische en kinderachtige oorlog tegen haar man, keizer Peter, voor de troon van Rusland. Het geeft ons ook onze eerste blik op Golden Globe-winnaar Gillian Anderson in haar gastrol als Catherine’s glamoureuze socialite moeder Joanna.

The Great seizoen 2 trailer

The Great is een satirisch, komisch drama over de opkomst van Catharina de Grote door het Rusland van de 18e eeuw; van buitenstaander tot de langst regerende vrouwelijke heerser in de geschiedenis van Rusland. Seizoen één is een fictief, leuk en anachronistisch verhaal van een idealistisch, romantisch jong meisje, die in Rusland aankomt voor een gearrangeerd huwelijk met de keizer Peter. Terwijl ze hoopt op liefde en zonneschijn vindt ze in plaats daarvan een gevaarlijke, verdorven wereld die ze besluit te veranderen. Het enige wat ze hoeft te doen is haar man vermoorden, de kerk verslaan, het leger in de war brengen en de rechtbank terzijde schuiven.

Catherine neemt eindelijk de Russische troon voor haarzelf – maar als ze dacht dat een coup van haar man moeilijk was, is het niets vergeleken met de realiteit van het bevrijden van een land dat dat niet wil zijn. Ze zal haar hofhouding, haar team en zelfs haar eigen moeder bevechten in een poging de Verlichting naar Rusland te brengen. Ondertussen vecht ze ook tegen haar hart terwijl Peter langzaam overgaat van een gehate echtgenoot in een gevangene? Bondgenoot? Minnaar? Uiteindelijk zal Catherine leren dat om een ​​land te veranderen, je het jezelf moet laten veranderen, dat er een dunne lijn is tussen idealisme en waanvoorstellingen, en dat ‘groots worden’ meer van haar zal vragen dan ze zich had kunnen voorstellen.

De serie heeft rollen voor Elle Fanning (Super 8, Maleficient) als Catherine the Great, Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) als Russische keizer Peter, Phoebe Fox (Eye in the Sky, One Day) als Marial, Adam Godley (Breaking Bad) , Gwilym Lee (Bohemian Rhapsody) als Grigor, Charity Wakefield (Bounty Hunters, Sense & Sensibility), Douglas Hodge (Penny Dreadful) en Sacha Dhawan (After Earth, Iron Fist).

The Great is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Tony McNamara (The Favorite) met Matt Shakman (Game Of Thrones) als regisseur. Fanning en Marian Macgowan zijn ook de uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter