Trailer voor The Harder They Fall met Idris Elba & Regina King

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor hun aankomende western-actiefilm getiteld The Harder They Fall, waarin cowboys en outlaws centraal staan. De film staat gepland om ergens dit najaar in bioscopen en op Netflix te verschijnen. Bekijk de trailer van The Harder They Fall hieronder, samen met de eerste posters.

The Harder They Fall

The Harder They Fall op Netflix

Als bandiet Nat Love ontdekt dat zijn vijand Rufus Buck uit de gevangenis komt, roept hij zijn bende bij elkaar om Rufus op te sporen en wraak te nemen. Zijn metgezellen in deze compromisloze, moderne western zijn Stagecoach Mary, zijn voormalige vriendin, de opvliegende Bill Pickett en snel schietende Jim Beckwourth, zijn handlangers − en een verrassende opponent die nu een bondgenoot is. Maar Rufus Buck heeft ook een gevaarlijke groep om zich heen verzameld, onder wie Treacherous Trudy Smith en Cherokee Bill, en die houdt niet van verliezen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jonathan Majors, Regina King, Idris Elba, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, R.J. Cyler, Damon Wayans Jr., Deon Cole.

De film is geregisseerd door Jeymes Samuel, geschreven door Samuels en Boaz Yakin. Shawn Carter, James Lassiter en Jeymes Samuel zijn producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter