Trailer voor The Ice Age Adventures of Buck Wild

Ice Age is terug en op weg naar Disney Plus! Maak je klaar voor een prehistorisch avontuur. Check de trailer van The Ice Age Adventures of Buck Wild hieronder. De film is vanaf vanaf 28 januari 2022 te zien op Disney Plus.

The Ice Age Adventures of Buck Wild

The Ice Age: Adventures of Buck Wild wordt de zesde film in de Ice Age-franchise, die begon in 2002. Het verhaal draait om drie favorieten uit de serie: de grappenmaker-opossumbroers Crash en Eddie, en de roekeloze titulaire wezel Buck.

De eerder films volgden Manny de mammoet (Ray Romano), Sid de luiaard (John Leguizamo), en Diego de sabeltandtijger (Denis Leary) terwijl ze door een verlaten landschap trokken en zich schrap zetten voor de naderende ijstijd om een ​​menselijke baby terug te brengen naar zijn stam.

De stemmencast bestaat uit namen als Simon Pegg, Seann William Scott, Josh Peck, Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Jessie J, Chris Wedge, Karen Disher.

De aankondiging van een nieuw deel in de serie is een verrassing, aangezien Disney de makers van de serie, Blue Sky Studios, eerder dit jaar heeft ontbonden en de aankomende films van het team heeft geannuleerd. Daarbij werden 450 medewerkers ontslagen. Het was destijds bekend dat er een Ice Age tv-serie in de maak was, en het lijkt erop dat Adventures of Buck Wild die serie is.

The Ice Age: Adventures of Buck Wild is geproduceerd door Disney Studios en zal op 28 januari 2022 op Disney Plus verschijnen.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter