Trailer voor The King’s Daughter met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

Bekijk hieronder de trailer voor The King’s Daughter, met in de hoofdrollen Pierce Brosnan en Kaya Scodelario en gebaseerd op de roman The Moon and the Sun uit 1997 van Vonda N. McIntyre.

The King’s Daughter

The King’s Daughter

The King’s Daughter volgt een alternatieve geschiedenis rond koning Lodewijk XIV van Frankrijk (Brosnan) en zijn zoektocht naar onsterfelijkheid, nadat hij een zeemeermin (Fan) heeft gevangen en van plan is haar levenskracht voor zichzelf te gebruiken. De Zonnekoning is al jaren geliefd bij zijn volk, en alles lijkt volgens plan te verlopen, totdat zijn lang vergeten onwettige dochter, Marie-Josèphe (Scodelario) in Versailles aankomt en de zeemeermin ontdekt, gehecht raakt aan haar en vastbesloten is niet toe te laten dat haar vader steelt wat niet van hem is.

The King’s Daughter (voorheen getiteld The Moon and the Sun) is een actie-avonturenfilm geregisseerd door Sean McNamara naar een scenario van Barry Berman en James Schamus. Het is gebaseerd op de roman The Moon and the Sun uit 1997 van Vonda N. McIntyre.

De hoofdrollen worden gespeeld door Pierce Brosnan als koning Lodewijk XIV, Kaya Scodelario als Marie-Josèphe, Benjamin Walker als Yves De La Croix, William Hurt als Père La Chaise, Rachel Griffiths als Abbess, Fan Bingbing als de zeemeermin, Pablo Schreiber als Dr. Labarthe, Crystal Clarke als Magali, Julie Andrews als verteller.

De release staat gepland voor 21 januari 2022.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter