Trailer voor The Kissing Booth 3

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Kissing Booth 3, welke vanaf 11 augustus 2021 te zien zijn op de streamer. Bekijk de trailer hieronder. In The Kissing Booth 3 gaat het verhaal verder waar de tweede film eindigde. De romantische komedie wordt geregisseerd door Vince Marcello. In de hoofdrollen zien we wederom Joey King (Slender Man) en Molly Ringwald (Riverdale). De originele film was gebaseerd op het boek met dezelfde naam door Beth Reekles.

The Kissing Booth 3 trailer

The Kissing Booth werd in mei 2018 uitgebracht door Netflix en draait om Elle. Wanneer Elle Evans, een mooie, laatbloeier die nog nooit is gekust, besluit om een ​​’kissing booth’ te plaatsen tijdens haar Spring Carnival op de middelbare school, merkt ze dat ze onverwachts kust met haar geheime crush – de ultieme bad boy Noah Flynn. Vonken vliegen over, maar er is een klein probleempje: Noah is toevallig de broer van haar beste vriend Lee en is absoluut verboden terrein volgens de regels van hun vriendschapspact. Elle’s leven staat op zijn kop als ze zich realiseert dat ze uiteindelijk een keuze moet maken: volg de regels of volg haar hart.

Elle gaat na de zomer naar de universiteit en moet nu de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar dromerige vriend Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriendin Lee na en gaat ze met haar studeren? Wiens hart breekt Elle in het slot van The Kissing Booth-trilogie?

Hoofdrollen worden gespeeld door Joey KingJacob ElordiJoel Courtney, Taylor Zakhar Perez, Maisie Richardson-Sellers, Meganne Young en Molly Ringwald.

De film is geregisseerd door Vince Marcello op basis van een scenario door Marcello en Jay Arnold. Gebaseerd op de roman The Kissing Booth 2: Going the Distance van Beth Reekles.

The Kissing Booth 3 zal vanaf 11 augustus 2021 te zien zijn op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter